Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

hoe gebruik ik een ketogeen dieet

Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

Hoe gebruik ik een ketogeen dieet? Het simpele antwoord is dat als je je maaltijden eet, je meer calorieën verbrandt dan je binnenkrijgt. Ketonen zijn de bouwstenen van het leven en je lichaam maakt van nature ketonen aan om ongebruikt vet op te slaan. Hoewel de hoeveelheid ketonen die tijdens uw training wordt geproduceerd drastisch zal toenemen, heeft uw lichaam nog steeds vet nodig om u van energie te voorzien.

Dus als u wilt afvallen en slank wilt blijven, waar moet ik dan op letten? Zoals ik al eerder zei, zijn ketonen de bouwstenen van het leven en ze worden door je lichaam gebruikt om vet op te slaan. Wat u moet doen, is veel vet en eiwitten eten, terwijl u koolhydraten zoals brood, pasta en andere witte bloemproducten (inclusief bier) verwijdert. Bovendien moet je jezelf goed gehydrateerd houden door veel water te drinken keto adembenemend. Ik raad je aan om niet onder het minimum van acht glazen water per dag te gaan!

Dus nu we hebben gedefinieerd wat een ketogeen dieet is en hoe ik het gebruik, hoop ik dat je deze tips goed kunt gebruiken en vet kunt gaan verbranden! Onthoud dat een ketogeen dieet niet gemakkelijk is, maar als je eenmaal begint, zul je snel resultaten zien. Veel succes en blijf mager!

Klik hier: HetKetogeendieet.nl