Uw radiator vervangen door waterstraal

radiator conversie

Uw radiator vervangen door waterstraal

Heeft iemand hier thuis een radiatorombouw gedaan op een Cherokee uit 1994? en wil je wat snelle tips, dus ga niet goedkoop met (extra dure onderdelen) zoals, alles wat je hoeft te doen is je bestaande radiator te vervangen door een nieuwe radiator vanaf 1994, vervang ook de oude regelklep van de verwarming door een bijgewerkte. U zou verbaasd zijn om het verschil in prestaties en ook het uiterlijk van uw radiatoren te zien. Met slechts een paar eenvoudige wijzigingen kunt u uw hele systeem zonder veel kosten upgraden. Bekijk enkele sites online en u zult veel coole hints en tips vinden. Met goed onderhoud gaan uw radiatoren jarenlang mee en zorgen ze voor koele zomers.

Uit alle informatie die ik heb gekregen, denk ik dat het vrij duidelijk is dat de beste tips worden gegeven aan degenen die 0 likes hebben gekregen op hun eerste bericht hier. Ik moet zeggen dat toen ik 0 likes kreeg op mijn eerste bericht, het echt slecht voelde, alsof ik iets niet goed had gedaan, alsof ik had gefaald of mensen onjuiste informatie had gegeven. Maar nogmaals, ik denk dat het hebben van de verkeerde informatie normaal is voor elke autobezitter. Ik besloot om lid te worden van het forum en rond te vragen, en kwam er al snel achter dat ik niet de enige was die nul likes had gekregen. En dat als het om radiatorombouw ging, de meeste mensen daar goede antwoorden hadden gekregen, maar dat de meesten van hen onvolledige details achterlieten.

Dus besloot ik een ander draadje te starten en alle lege plekken in te vullen. Sindsdien heb ik me niet meer bij forums aangesloten, omdat ik nu weet dat er antwoorden zijn voor mensen zoals ik. Ik zal je echter één ding vertellen, dat op het moment dat ik die post verliet, ik ongeveer 400 berichten had, dus het was geen onbeduidend aantal. Nu heb ik er echter nog maar onder de honderd, dus ik heb het gevoel dat ik misschien niet het best mogelijke advies heb gekregen. Hoe dan ook, ik hoop dat dit helpt en onthoud alsjeblieft dat je geen lid wordt van een forum tenzij je een vraag kunt vinden die je kunt beantwoorden.

Meer info over dit artikel: https://123ombouw.nl